Vloerbekleding

Schilderwerken Vandenberghe

schilderwerken vandenberghe

Vloerbekleding

Tapijt

Vast tapijt, spantapijt of ondertapijt, wij zorgen voor een perfecte afwerking. Kiest u voor kwalitatief (kamerbreed) tapijt met een rug in vilt of textiel, dan garanderen wij een lange levensduur, meer comfort en een betere geluidsisolatie. Modern tapijt is bovendien gemakkelijk in onderhoud en geeft u vele jaren warme, aangename luxe. 

Massieve vloerbekleding

Massieve vloerbekleding staat voor afwerking in laminaat, linoleum, kurk, vinyl,… de keuze is eindeloos. Binnen elke categorie vloerbedekking zijn meerdere types beschikbaar. Bij laminaat kiest u voor klassiek laminaat of kliklaminaat. In linoleum is een afwerking in tegels, stroken of banen mogelijk. Tegenwoordig is de versie met een betonlook heel populair.
Kurkvloeren zijn eveneens beschikbaar in een lijm- of klikversie. Kies hier voor een natuurlijke afwerking of de look van natuursteen. Kom zeker eens langs in onze toonzaal voor een overzicht van alle mogelijkheden.  

Mee met de trends 

Schilderwerken Vandenberghe informeert u nauwgezet over de nieuwste trends in vloerbekleding, zowel wat de materialen betreft als voor oplossingen in functie van het gebruik. Zo kan u steeds de beste keuze maken. Bovendien verzekert de plaatsing door een vakman u ervan dat uw vloerbedekking de tand des tijds moeiteloos doorstaat.

Ontdek ons ruim aanbod 
in vloerbekleding!

Contacteer ons voor meer infomatie.