Exterieur

Schilderwerken Vandenberghe

Exterieur

Goed voorbereid

Kwaliteitsvol buitenschilderwerk begint bij een goede voorbereiding. Reken op het team van Vandenberghe voor het afschuren van uw houten schrijnwerk of het reinigen en drogen van uw buitenmuur alvorens de nieuw laag aan te brengen.

De juiste afwerking voor elke ondergrond en elke stijl

We bieden steeds het gepaste advies en de juiste materiaalkeuze om tot een professioneel eindresultaat te komen. Van het kiezen van de geschikte grondlaag voor uw muur en het gepaste verftype voor uw ondergrond tot de eventuele vocht- en moswerende coating. Bovendien respecteren we steeds uw vooropgesteld budget.

Traditie en degelijkheid 

Voor hun gevel kiezen heel wat klanten voor afwerking in kalei. Hierbij wordt een dun laagje kalkpleister aangebracht op de poreuze muur. Wij werken enkel met traditionele kalei van Italiaanse makelij, die uitblinkt in kwaliteit en authenticiteit.

Bestand tegen weer en wind

Regen en wind, mos in de voegen, opspattend vuil, …  Uw buitenmuren krijgen heel wat te verduren. We voorzien de juiste types grondlagen, verven en beschermende bovenlagen en geven u ook het professioneel gebruiksadvies.

Uw buitenschilderwerken, professioneel aangepakt!

Contact ons voor een verkennend gesprek!