Interieur

Interieur

Perfect in harmonie

Met zin voor verfijning en oog voor detail zorgen we ervoor dat uw schilderwerk naadloos aansluit bij de sfeer en stijl van uw woning of handelspand. De juiste kleuren en passende technieken zetten de toon voor de perfecte harmonie en gewenste beleving.

Met kennis van zaken 

Werken met traditionele en nieuwe technieken en materialen vereist heel wat vakkennis en ervaring. Ons team schoolt zich permanent bij en brengt de opgedane vaardigheden continu in de praktijk. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn met een hedendaags professioneel resultaat. 

Zoveel smaken, zoveel verven en kleuren

Over de spreekwoordelijke smaken en kleuren valt niet te discussiëren. Maar de juiste tinten en afwerking kiezen is niet zo eenvoudig. Daarom werken wij met kleurstalen op diverse plaatsen en onder verschillende soorten belichting. Ook tijdens de werken zelf kunnen wij nog testen en bijsturen waar nodig. 
Bovendien laat onze eigen kleurmachine toe om op basis van een scan de gewenste kleur perfect samen te stellen.

Kleurvast en afwasbaar 

Voor een jarenlang genot van uw interieurafwerking mag u rekenen op onze kwalitatief hoogstaande en kleurvaste materialen. Bovendien houden wij rekening met alle omstandigheden. Zo is de afwasbare uitvoering een absolute meerwaarde als u jonge kinderen hebt of als u veel bezoekers over de vloer krijgt. 

Mortex, voor een trendy afwerking

Met het gebruik van Mortex kiest u voor een hedendaagse en duurzame afwerking van uw interieur. Door zijn waterafstotende werking, sterke hechting en gevarieerd kleurengamma is dit materiaal uiterst geschikt voor vochtige ruimtes. Maar ook in keukens en leefruimtes kan Mortex perfect worden toegepast. Wij gebruiken kwaliteitsvolle Mortex, die bij elke opdracht uniek wordt samengesteld.

Uw interieur,
afgewerkt in de gewenste stijl
en met kennis van zaken!

Wij stellen u graag de mogelijkheden voor in een verkennend gesprek.